16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSolomon rupe inimi în PD-L

Solomon rupe inimi în PD-L

Antonie Solomon şi-a manifestat ieri, printr-un comunicat de presă, nemulţumirea faţă de relaţia cu membrii din conducerea PD-L şi i-a criticat pe parlamentarii portocalii din Dolj că nu sprijină investiţiile din Craiova.

Solomon a dat de pământ cu pedeliştii de frunte din judeţ, fără să nominalizeze pe cineva anume. „Antonie Solomon este dezamăgit de rezultatul obţinut la alegerile europarlamentare de PD-L, la nivelul municipiului Craiova, şi de strategia de campanie care a condus la acest rezultat. Totodată, Antonie Solomon îşi exprimă regretul în ceea ce priveşte relaţia sa cu ceilalţi membri din conducerea PD-L Dolj“, se arată în comunicatul de presă venit din partea primăriei.
Documentul citează şi părerea edilului-şef. „În fapt, nu a existat o strategie în această campanie, iar asta s-a văzut în rezultatul obţinut la nivelul filialei. Răspunderea pentru acest rezultat aparţine celor care au organizat campania, la care eu nu am luat parte. Şi nu pentru că nu mi-am dorit acest lucru, ci pentru că alţii au preferat s-o facă aşa cum au crezut ei de cuviinţă. În perioada următoare o să analizez ce s-a întâmplat la acest scrutin şi o să decid în consecinţă“, susţine primarul. Solomon i-a atacat şi pe parlamentarii PD-L din Dolj. „Mi-au promis sprijin, au spus că vor face lobby la ministere, să sprijine investiţiile din Craiova, dar au uitat repede de cine i-a însoţit prin campanie. Nu eu am nevoie de sprijin, ci oraşul din care ei au plecat la Bucureşti. (…) La Craiova, primarul e bun numai să se plimbe cu ei pe stradă, în campanie. Dacă aşa consideră ei că trebuie să relaţioneze cu mine, rămân primarul Craiovei şi atât!“, s-a răţoit Solomon la aleşi.

Ohh, ce devastator!

Contactaţi telefonic de GdS, parlamentarii PD-L de Dolj s-au lăudat cu ajutorul dat Craiovei şi au spus că o eventuală plecare din partid a lui Solomon ar fi o mare pierdere.
„L-am ajutat pe segmentul pe care am putut, la Comisia de învăţământ a Camerei Deputaţilor. Nu mă simt vizat de aceste acuzaţii. Am ajutat la reabilitarea a două grădiniţe în Craiova“, a spus Mihai Surpăţeanu, deputat din Craiova. Celălalt deputat, Constantin Dascălu, s-a lăudat, de asemenea, cu ajutorul dat Băniei. „Am introdus amendamente, am obţinut fonduri pentru canalizarea din Popoveni. Probabil, se aşteaptă la mai mulţi bani. Sprijinul consistent o să vină, acum a trebuit să rezolvăm problemele grave ale crizei. Poate trebuie îmbunătăţită comunicarea. M-aş simţi onorat să am o comunicare permanentă cu el. Acum sunt, poate, chestiuni de moment. Au fost afirmaţii în noaptea alegerilor că la Craiova trebuia să se scoată mai mult şi nu ştiu cum au fost duse mai departe aceste informaţii. Eu nu cred poate lua decizia de a pleca din partid“, a spus Dascălu.
Senatorul Gelu Vişan a precizat că ştie ce simte Solomon. „Nici eu nu am fost cooptat în staff-ul de campanie şi nici la negocieri. Într-o anumită măsură îi înţeleg dezamăgirea. Cred că ar trebui consultat mai mult politic. Dacă ar fi fost integrat în campanie, rezultatul ar fi fost mult mai bun. Ar fi devastator ca Solomon să plece din partid“, a spus Gelu Vişan. Preşedintele PD-L Dolj, senatorul Radu Berceanu, nu a putut fi contactat, în ciuda insistenţelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

33 COMENTARII